
Следвай
1376
Левски вкара, но реферите отмениха гола! Правило ли беше?
6 729
19.03.2016
Левски можеше да стигне до преднина в мача със Славия в последните минути на първото полувреме. Тогава Александър Александров с глава прониза стража Георги Петков.
Това се случи след центриране на Мехди Бурабия от пряк свободен удар, но пък попадението не беше зачетено от реферите. Те отсъдиха засада в тази ситуация.
В интерес на истината, "сините" не протестираха след това решение на арбитрите и приеха безропотно решението на бригадата.
Правилно ли беше това или имаше грешка, можете да прецените от прикаченото видео.
Това се случи след центриране на Мехди Бурабия от пряк свободен удар, но пък попадението не беше зачетено от реферите. Те отсъдиха засада в тази ситуация.
В интерес на истината, "сините" не протестираха след това решение на арбитрите и приеха безропотно решението на бригадата.
Правилно ли беше това или имаше грешка, можете да прецените от прикаченото видео.
Виж повече
Виж по-малко